FAQ

Return policy

Alle retourzendingen moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Vul het bij uw order bijgevoegde formulier in en stuur het samen met het product(en) terug.

Zodra de retourzending is goedgekeurd, ontvangt u uw terugbetaling op dezelfde manier die is gebruikt om uw aankoop te doen. Om een volledige terugbetaling te ontvangen, moeten de artikelen in perfecte staat zijn en moeten de interne labels intact zijn.

Ook moeten artikelen in hun originele staat zijn. Houd er rekening mee dat het recht op retourneren niet van mogelijk is in het geval van verzegelde artikelen die om gezondheids- en hygiëneredenen niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en die na levering zijn verzegeld.

Houd er rekening mee dat het altijd nodig is om de goederen te hebben ontvangen voordat u een terugbetaling aanvraagt.

Een terug betaling kan tot 7 werkdagen duren.

Betalingen

U kunt betalen met iDEAL, Visa, MasterCard, Maestro, Applepay, Amex, PayPal, Klarna, Bancontact, Sofort. De betalingsmogelijkheden kunnen van land tot land verschillen.

Nadat u uw gewenste betalingsmethode heeft geselecteerd, wordt u doorgestuurd naar de gekozen betalingsgateway. Zodra uw betaling is voltooid, keert u terug naar de Quotrell.com bevestigingspagina en ontvangt u uw betalingsbevestiging per e-mail. Als de betaling wordt geannuleerd of mislukt, wordt u teruggestuurd naar Quotrell.com en ziet u een melding met de fout. Vanaf die pagina kun je een andere betaalmethode kiezen.

Verzending

Leveringen Nederland

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

Gratis verzending bij een order boven €50

 

Leveringen Europa

 

Levering binnen 3-4 werkdagen

Gratis verzending

 

Leveringen buiten Europa

Levering binnen 4-6 werkdagen

Gratis verzending

 

De levering volgen

U kunt de levering van uw bestelling volgen met behulp van het trackingnummer dat door de koerier is verstrekt.

U vindt het trackingnummer voor uw bestelling in de verzendbevestiging per e-mail.

De koerier bezorgt van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren en u kunt geen levertijden vooraf reserveren. De koerier probeert het pakket twee opeenvolgende werkdagen te bezorgen, waarbij hij telkens een melding achterlaat.

Douane, belastingen, heffingen en incassokosten kunnen nog steeds van toepassing zijn. Alle rechten en / of belastingen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en worden niet geïnd door QUOTRELL, noch zijn ze inbegrepen in het totaal van de bestelling. Eventuele toepasselijke vergoedingen zijn verschuldigd bij levering. Wij leveren wereldwijd. We doen niet aan, postbus of FPO-adres.